ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Ekim 2017 15:30

Kars'ta Kız Meselesi Kanlı Bitti 1 Ölü 6 Yaralı

Kars'ta Kız Meselesi Kanlı Bitti 1 Ölü 6 Yaralı
Kars'ta kız meselesi kavgası kanlı bitti. Meydana gelen kavgada üzerinden otomobil geçen 1 kadın ölürken 6 kişide yaralandı.
Kars Güncel- Karsın Selim İlçesine bağlı Yaylacık Köyü'nde iki aile arasında çıkan kız meselesi üzerine çıkan kavga kanlı bitti.
Edinilen bilgiye göre bugün Kaleiçi Mahallesinde kavganın taraflarının birbirleri ile karışması üzerine tartışma çıktı. Çıkan tartışma Kars'tan Selim ilçesi Yaylacık Köyü'ne taşındı. Burada kavga eden taraflar birbirlerinin otlarını ve evlerini ateşe vererek yaktıkları,  bilgisine ulaşılırken, kalabalık gruba jandarma ekipleri müdahale etti. Meydana gelen kız melesi kavgasında, B.M. isimli kadın olay yerinde hayatını kaybederken, kavganın her iki tarafından F. Ö. , C. Ö. , T.M. ile Ş.M. , T.M. ile M.M. yaralandı.
Kavgada üzerinden otomobilin geçmesi sebebiyle ölen B.M. ambulansla Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralılar Kars Harakani ve Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne ve yaralanan şahıslardan T.M.'nin ise Erzurum'a sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.
Polis ve jandarma ekipleri her iki hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.