YAŞAM Haber Girişi : 25 Ekim 2017 12:55

Kars'ta İhtiyaçlı Aileler Yardım Kömürlerini Bekliyor

Kars'ta İhtiyaçlı Aileler Yardım Kömürlerini Bekliyor
Kars'ta bu sene havanın erken soğumasıyla beraber her sene dağıtılan yardım kömürleri bu yıl gecikti.
Kars Güncel- ÖZEL HABER-Kars'ta her sene kışa yakın ihtiyaçlı ailelere dağıtılan yardım kömürlerinin bu sene gecikmesinin nedeni hem bilinmezken hem de gecikmeden ötürü tepkiler oluşmaya başladı. 

Kars merkez ve köylerde havaların soğuması ve yüksek kesimlere kar yağmasıyla birlikte kaloriferler ve sobalar yakıldı. İhtiyaç sahipleri ise yardım kömürlerinin daha çoğu bir kısmının dağıtılmaması akıllara acaba bu sene yardım kömürü dağıtılmayacak mı sorusunu getirdi. 
Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sene Kars merkezde yaklaşık 4 bin 500 aileye 10 bin ton kömür yardımının yapılacağı öğrenildi.

İhtiyaç sahibi aileler ise yetkililere seslenerek; "Sizin de gördüğünüz gibi bu yıl Kars'a kış erken geleceğe benziyor, Allah Devletimize milletimize zeval vermesin, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve yardım eden bir devletimiz var. Bu senede kömür yardımının olacağını biliyoruz.  Ama aldığımız duyumlara göre yıl yardım kömürlerinin dağıtımında gecikme yaşanacağı söyleniyor. Burada yetkililere seslenmek istiyoruz, kış gelmeden havalar iyice soğumadan yardım kömürlerimizin gelmesini için gerekli işlemlerin başlatılmasını istiyoruz Allah Devletimiz ve Milletimize güç kuvvet versin, Allah Devletimizi bu milletin başından eksik etmesin." dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.