SAĞLıK Haber Girişi : 16 Temmuz 2017 15:15

Kars'ta Gazeteci'den Örnek Davranış, Demokrasi Nöbetinde Organlarını Bağışladı

Kars'ta Gazeteci'den Örnek Davranış, Demokrasi Nöbetinde Organlarını Bağışladı
Kars'ta 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Demokrasi Meydanı'nda kurulan Organ Bağış Standında Kars'ın tek Yerel yayın yapan televizyonu olan SERHAT TV kameramanlarından Adem ALP organlarını bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.
Kars Güncel-Kars İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde sağlık ekipleri de Kars Demokrasi Meydanında hazır bulundu.
İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin  kurmuş oldukları stantta, vatandaşların sağlığı konusunda bilgilendirmeler yapılırken organ bağışı ve kan bağışı konularında Kars halkını bilgilendirmeye ve bağışta bulunmak isteyen vatandaşların başvurularını almak üzere nöbet süresi  boyunca hizmet verdi.
Organ Bağış Standına Karslı vatandaşlar tarafında gösterilen ilgi ise oldukça fazla olması toplumumuzda son zamanlarda Organ Bağışı ile hayat kurtarılabileceği konusunda verilen bilgilendirmelerin etkili olduğunu gösterirken, Kars'ın yerelde tek televizyon kanalı olan SERHAT TV Kameramanlarından Adem Alp'in etkinlikleri takip için geldiği Demokrasi Meydanında bulunan standa gelerek organlarını bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.
Organ bağışında bulunan Adem Alp basın mensuplarına yatığı açıklamada, "Günümüzde organ bağışı ile hayatı kurtarılabilecek bir çok insanımız umutla uygun organ bulundu haberini beklemekte. Milli birlik ve beraberliğimizin sembolü haline gelen bu anlamlı günde böyle bir imzayı atmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Vatandaşlarımızın bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyorum." dedi.
  



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.