ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Mayıs 2017 15:30

Kars'ta Eski Nişanlı Dehşet Saçtı, Aynı Aileden 3 Yaralı

Kars'ta Eski Nişanlı Dehşet Saçtı, Aynı Aileden 3 Yaralı
Kars'ın Kağızman İlçesinde cinnet geçiren genç, nişanlısı ve nişanlısının ailesinden iki kişiyi silahla vurdu.
Kars Güncel- Kars'ın Kağızman ilçesinde nişan atma yüzünden çıkan tartışmada, İbrahim B. isimli genç nişanlısı, kayınvalidesi ve baldızını silahla vurarak kayıplara karıştı.
Kağızman'da gerçekleşen olayda  İbrahim B. ile nişanlandığı Sercan A.'nın aralarındaki nişanın aileler tarafından bozuldu.
İbrahim B. nişanlısının evine giderek nişanlısı Sercan A. ile görüştü, görüşmenin ardından Sercan A.'nın annesi  Naciye A. ile görüşerek evlenmelerine izin istedi, fakat olumsuz cevap alınca, yanında bulunan silahla nişanlısı Sercan A. kayınvalidesi Naciye A. ile Sercan A.'nın kardeşi  Yıldız A.'yı silahla vurarak evden ayrıldı.
Silah sesleri üzerine sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine  yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri aynı aileden yaralı olarak bulunan Naciye A. , Sercan A. ve Yıldız. A.'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahalenin ardından Kayınvalide Naciye A. Kars Devlet Hastanesine , baldız Yıldız A. Kars Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine ve İbrahim B.'nin nişanlısı Sercan A. ise Kağızman İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma ve polis ekipleri aynı aileden 3 kişiyi vurarak kaçan İbrahim B. isimli şahsı arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturmanın başladığı bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.