KARS Haber Girişi : 13 Kasım 2016 22:14

Kars'ta Araştırma Hastanesinin Yeni Başhekimi Kim Olacak?

Kars'ta Araştırma Hastanesinin Yeni Başhekimi Kim Olacak?
Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde 05.11.2016 tarihinde Başhekimlik görevini bırakan Doç Dr. Miktat Kaya'dan sonra hastanenin yeni başhekimin kim olacağı yönünde meraklı bekleyiş kulislerde başladı.
Kars Güncel- Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik görevini 2011 yılı Ocak ayından beri yürütmekte olan Doç Dr. Miktat Kaya'nın 05.11.2016 tarihinde yürütmüş olduğu Başhekimlik görevinden istifa ederek ayrılmasının ardından başhekimlik görevini kimin yürüteceği Kars'lı vatandaşlar tarafından merakla beklenmekte.

Aradan geçen zamana rağmen kimin başhekim olacağı konusu hala netlik kazanmazken Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma Ve Uygulama Hastanesinin başhekiminin kim olacağını ve hastanede nasıl bir düzenleme yapılacağı da merak edilen konular arasında.

Doç Dr. Miktat Kaya'nın başhekimlik görevinden istifa ederek ayrılmasının ardından bu göreve vekaleten Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Balcı tarafından yürütülmekte.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • meraklı 01 Ocak 1970 02:00

    merak edilen atama başhekim yrd. doç. dr. yakup baykuş oldu