KARS Haber Girişi : 13 Kasım 2016 14:55

Kars'ta FETÖ'den Gözaltına Alınan Bekçi'den Mektuplu Açıklama

Kars'ta FETÖ'den Gözaltına Alınan Bekçi'den Mektuplu Açıklama
Kars'ta 15 Temmuz Darbesi sonrasında yapılan operasyonlarda Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı gözaltına almakla görevli fetö'cülere yardım ettiği gerekçesiyle tutuklanan Şehitlik bekçisi, cezaevinden yazdığı mektupla o geceyi anlattı.
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel Haber) Kars Kapalı Cezaevinde FETÖ'den tutuklu olan Şehitlik Bekçisi Murat Bekdemiroğlu tarafından yazılıp, Sözcü gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan'a gönderilen mektupta, Şehitlik bekçisi 15 Temmuz gecesi yaşadığı olaylar hakkında açıklamada bulunmuş.

İşte Kars Kapalı Cezaevinden Emin Çölaşan'a gönderilen o mektup;

Yazan mezarlık bekçisi Murat Bekdemiroğlu


"Sayın Emin Bey, mağdur edilen kişilerin sesi olduğunuz için saygılar sunarım.
Bu mektubu size yazma nedenim yardım istemek amacıyla değil, yalnızca 'Mağdur edebiyatı yapıyorlar' denmesinden dolayıdır. Bu yüzden hukuk tarihine girmek istiyorum. Ben ne AKP'liyim, ne FETÖ'cüyüm, ne de darbeciyim. Sadece Kars şehitlik mezarlığı bekçisi idim.

15 Temmuz darbe gecesi evimde otururken şehitlikten sorumlu üsteğmen tarafından telefonla arandım. Kars Belediye Başkanı ile önemli bir konu hakkında görüşmeleri gerektiğini söyledi ve adresini bilip bilmediğimi sordu. Tarif ettim. Ancak üsteğmen tarifi anlamadığını söyledi ve ilgili adrese kendisini götürmemi istedi. Üsteğmenin benim işim gereği bir isteği olduğunu düşünerek yardımcı oldum. Bana darbe olduğunu falan belirtmedi. Olay bundan ibarettir. Daha sonra adalete ve mantığa uygun olmayan iddia ve ithamlarda bulunularak ve Kars'ta darbeden sorumlu kişi olduğum iddia edilerek tutuklandım. İsmimi yayınlayabilirsiniz. Yayınlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Murat Bekdemiroğlu."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.