KARS Haber Girişi : 12 Temmuz 2017 19:32

Kars'ta 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

Kars'ta 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi
Kars İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu Demokrasi Meydanındaki serginin açılışını Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman yaptı.
Kars Güncel-15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında Kars'ta çekilen fotoğrafların yer aldığı serginin açılışı yoğun ilgi gördü. Faik.ey Caddesi üzerinde Emniyet müdürlüğü'nün karşısında AK Parti İl Binası önündeki kaldırım üzerine kurulan sergiyi vatandaşlar ilgiyle gezdiler. O gece yaşananları hafızalarında tazeleyen vatandaşlar 15 Temmuz hain darbe girişimini kınayarak "Allah ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanlara fırsat vermesin" diye dua ettiler.

Açılışta konuşan Vali Rahmi Doğan da, "Buradaki fotoğrafların tamamı 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili ve o gece çekilen fotoğraflardır. O gece tabi çok hızlı geçti. Belki bazı şeyleri şimdi fotoğrafları görünce, hatırlayacağız. İnşallah rabbim bir daha bu millete, bu tür geceler yaşatmasın. Millet olarak dimdik ayaktayız. Bu millete içeriden ve dışarıdan kim olursa olsun, hiçbir zaman bu tür kötülükleri yapamayacağının dersini 15 Temmuz gecesinde aldılar. İnşallah rabbim bir daha bu tür geceler yaşatmasın" şeklinde konuştu.? KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.