YAŞAM Haber Girişi : 12 Temmuz 2017 00:47

Başkan Çalkın'a Miniklerden Sevgi Seli

Başkan Çalkın'a Miniklerden Sevgi Seli
Kars'ta 15 Temmuz Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında yapılan Şehitlik ziyareti sırasında AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ın etrafını bir anda kuşatan çocukların Başkan Çalkın'a gösterdikleri sevgi ve hayranlık dikkatlerden kaçmadı.
Kars Güncel- Bu gün Kars'ta 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinlikleri için Kars garnizon Şehitliğine gelen protokolün arasında bulunan AK Parti Kars İl başkanı Adem Çalkın'ın etrafını bir anda çocuklar sardı.

Çocukların Başkan Çalkın'a gösterdikleri sevgi ve samimi yaklaşımları ise objektiflerimize takılan masumiyetin ve samimiyetin görüntüleri olarak da adlandırmak mümkün.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • k 01 Ocak 1970 02:00

    az atın da civcivlerde yesin.yani kongreler yaklaştı diye bir insan bu kadar parlatılır.referandum da şehir merkezindeki kullanılan oy da ortada,bu kadar başarılı bir il başkanı seçimde neden çuvallar şehir merkezinde.kırsal dan oy gelmeseydi kars'ta gitmişti.yani kısaca her şey ortada.