KARS Haber Girişi : 14 Haziran 2017 09:57

Kars'ın Selim İlçesine Doğalgaz Veriliyor, EPDK Açıkladı

Kars'ın Selim İlçesine Doğalgaz Veriliyor, EPDK Açıkladı
Bakan Arslan'ın 08.04.2017 tarihli Kars ziyaretinde Selim ilçesinde yaptığı açıklamada bu sene içerisinde Kars'ın selim İlçesinin doğal gaza kavuşacağını belirtmişti, EPDK'nın kararı ile Selim ilçesi 2017 yılı yatırım programına alındı.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 8 Nisan 2017 tarihindeki Kars ziyaretinde Selim İlçesini ziyaret etmiş, ziyaret esnasında Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim İlçesinin ve halkının artık doğal gaz kullanmak istediğini ve bunu Selim halkı adına Bakan Arslan'dan istemesi üzerine Arslan yaptığı açıklamada; "Malumunuz bölgede özellikle Kars ilimiz ve Sarıkamış doğal gaz ile tanıştı. Sarıkamış dışındaki ilçelerde doğal gaz yok ancak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ile konuştuk, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın olurlarını da aldık. Bu sene inşallah Selim ilçesinin doğal gaz çalışmasını başlatıyoruz. Önümüzdeki yıl da Kağızman ilçesine doğal gaz sağlamak için çalışma başlatıyoruz. Dolayısıyla Kağızman'a da müjdeyi Selim'den vermiş olalım." şeklinde olmuştu.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun yaptığı açıklamada; "2017 Mart-Haziran döneminde alınan kurul kararlarıyla farklı illerdeki 8 ilçeye doğal gaz verilmesi kararlaştırılmıştır" denildi.

***************

Kars Güncel-08.04.2017 22:34:13  Arslan, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'u ziyaretinde yaptığı konuşmada, Selim ilçesinde bazı projelerin hayata geçirildiğini anlattı.

Arslan, "Selim ilçemizin birçok ihtiyacını giderdik ancak biliyoruz ki imkanlar sınırlı olsa da ihtiyaçlar sınırsız, daha çok çalışmamız, daha fazla Selim'in ihtiyacını görmemiz gerekiyor." diye konuştu.

İlçe merkezindeki yollara sıcak asfalt dökülmesiyle ilgili belediye ile güzel bir iş birliği yaptıklarını ve ilçenin yollarını güzel hale getirdiklerini belirten Arslan, Selim'de yapılması planlanan çalışmaların takipçisi olduğunu ifade etti.

Arslan, Selim ilçesine doğalgaz müjdesi vererek, şunları kaydetti:

"Malumunuz bölgede özellikle Kars ilimiz ve Sarıkamış doğalgaz ile tanıştı. Sarıkamış dışındaki ilçelerde doğalgaz yok ancak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ile konuştuk, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın olurlarını da aldık. Bu sene inşallah Selim ilçesinin doğalgaz çalışmasını başlatıyoruz. Önümüzdeki yıl da Kağızman ilçesine doğalgaz sağlamak için çalışma başlatıyoruz. Dolayısıyla Kağızman'a da müjdeyi Selim'den vermiş olalım."

Selim ilçesi sakinlerinin kendilerine her zaman destek verdiğini dile getiren Arslan, "Güçlü şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Hem Selim'de hem Kağızman'da insanlarımızın yaşam standartlarını, konforunu, kalitesini çok daha üst düzeye çıkaracak çalışmalar yapıyoruz. Elbette ki insanlar başka imkanlarla ısınma ihtiyacını görüyor ama doğalgazın çevrecilik boyutuyla da bu ilçelerimize değer katacağını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • safak simsek 01 Ocak 1970 02:00

    bizler sizin calismalarinzdan dolayi once sayin cumhurbaskanimiza cok tesekur ediyorum sizlerinde ustun calismalini dan dolayi cok tsk ediyorum ak parti bu ulkede var oldukca bu basarilari daha fazlasini gorecegiz insallah bi konu arz edmek isterim yedi aydir is bulamadim bu konularda da bizlere yardimci olursaniz seviniriz. 0535.572.63.85 allah yar ve yardiminciniz olsun insallah saygilarimla safak simsek