YAŞAM Haber Girişi : 12 Mayıs 2021 20:37

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Ramazan Bayramı Mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Ramazan Bayramı Mesajı
Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz mesajında; "Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını umduğumuz Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en canlı şekilde tezahür ettiği, toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği, sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği mübarek günlerdir. Bizler de bu bilinç içerisinde bu özel günü, anlamına uygun olarak kutlamanın yanı sıra, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramının, bütün vatandaşlarımızın, yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması, bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır.

Değerli Karslı Hemşehrilerim,
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ramazan ayının zenginliği ve özelliği olan iftar ve sahur sofraları ile teravih namazı ve diğer ibadetlerimizde bir arada olamadığımız için Ramazan ayını buruk yaşadık. Bu bayramda, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında halkımızın sağlığı için uygulamak zorunda olduğumuz tedbirler ve sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağı bilinciyle, millet olarak, bayramın maneviyatını en iyi şekilde yaşayacağımıza, bu sıkıntılı günleri yine milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla hep birlikte aşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu kutlu bayramın aziz milletimize, tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.