SAĞLıK Düzenleme Tarihi : 04 Eylül 2020 22:25 Haber Girişi : 04 Eylül 2020 22:27

Kars Valisi Türker Öksüz Korona Tedbir Denetiminde

Kars Valisi Türker Öksüz Korona Tedbir Denetiminde
Kars'ta koronavirüs tedbir denetimi gerçekleştirildi.

Kars Güncel-Koronavirüs (Covid-19) salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından Valiliklere gönderilen “'Covid-19 Tedbirleri Denetimleri'” genelgesi doğrultusunda 81 ilde olduğu gibi ilimizde de denetimlere devam edildi.

#SağlıkİçinHepimizİçin sloganıyla gerçekleştirilen denetime katılan Vali Türker Öksüz, Atatürk Caddesindeki esnafları ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları titizlikle uyulması konusunda esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Vali Öksüz yaptığı değerlendirmede; tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse karşı henüz bir aşı veya ilaç geliştirilemediğini bu yüzden salgın ile mücadelede en etkili yöntemin maske, mesafe ve temizlikten oluşan kurallar bütününe riayet etmek olduğunu belirterek, salgına karşı aldığımız tedbirler kadar güçlü olduğumuzu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.