KARS Haber Girişi : 04 Şubat 2021 15:40

Kars Valisi Türker Öksüz Korona Aşı Çalışmalarını Açıkladı

Kars Valisi Türker Öksüz Korona Aşı Çalışmalarını Açıkladı
Kars'a gönderilen 8 bin 118 korona aşısı, 22 ekip ve 43 uygulama merkezinde 6 bin 115 kişiye uygulandı.

Kars Güncel- Kars Vali/Belediye Başkan Türker Öksüz bugün İl Sağlık Müdürlüğü'nün ambulans teslim töreninde Kars'ın korona aşı uygulamasında son verileri paylaştı.

Vali Türker Öksüz yaptığı açıklamada; "Sağlık Bakanlığımız tarafından Kars’a bugüne kadar 8 bin 118 adet Kovid-19 aşısı gönderildiğini ve oluşturulan 22 ekip tarafından 43 aşı uygulama merkezimizde, belirlenen öncelik gruplarına göre toplam 6 bin 115 vatandaşımıza uygulandığını belirtti.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz açıklamasının devamnında; “Salgın hastalık nedeniyle ilimizdeki sağlık çalışanlarımız ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki görevli personelimiz, büyük bir fedakârlık örneği sergiliyor.  Bundan sonraki süreçte de rehavete kapılmadan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri ve ilgili Bakanlıklarımızın almış olduğu tedbir kararlarına harfiyen uyarak, hep birlikte bu işin de üstesinden geleceğiz inşallah. Bu vesile ile sağlık kamu hizmetini etkin ve yaygın olarak vatandaşlarımıza götüren sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, salgınla mücadelede görev alan ve büyük özveriyle görev yapan tüm görevlilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.