KARS Haber Girişi : 05 Şubat 2021 22:50

Kars Valiliği'nden Sanayi Haberine Açıklama

Kars Valiliği'nden Sanayi Haberine Açıklama
Kars Valiliği, Deva Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen'in Kars Sanayi Sitesi ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalara ilişkin basın açıklaması yaptı.

Kars Güncel- Kars Valiliği tarafından haber sitemizde yer alan  "Deva Partisi Kars'ta Sanayi Esnafının Derdini Dinledi" başlıklı haber konusu için kamuoyu açıklaması yaptı.

Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Öncelikle belirtmek isteriz ki; Belediye Başkanlığını devraldığımız 2 Ekim 2020 tarihinden itibaren Kars ilinin birikmiş yerel sorunlarını çözmek için planlı ve gayretli çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir. 

Kars Sanayisi'nin Yol Sorunu Bu Yıl Son Bulacak
Kars Organize Sanayi Bölgemizin 10 yoldan oluşan toplam 12 kilometrelik yol ağının asfalt kaplama olarak yapımı,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Altyapı Yol Uygulama Projeleri kapsamında 2021 yılı yatırım programına alınmıştır. 12 kilometrelik yolun yaklaşık 4 kilometresi Küçük Sanayi Sitesinin etrafını çevreleyen ana caddelerdir. Bu caddelerin asfalt kaplama işi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kredisi ile Kars Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı sorumluluğu altında yapılacaktır. Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki yaklaşık 4,5 kilometrelik iç yolların yapımı ise Belediye Başkanlığımızın 2021 yılı çalışma programı kapsamında planlanmış olup inşaat mevsiminin başlaması ile birlikte ivedi şekilde çalışmalara başlanacaktır.

Çöpler Akşam Saatlerinde Düzenli Alınıyor
Küçük Sanayi Sitesinin çöpleri de Belediyemiz tarafından her gün akşam saatlerinde düzenli olarak alınmaktadır. 

Devletimizin İmkanları Sorunların Çözümüne Fazlasıyla Yeterlidir
Valiliğimiz, belediyemiz ve devletimizin imkânları, Küçük Sanayi Sitemizin yol ve diğer altyapı sorunlarının çözümüne fazlasıyla yeterlidir. Bu konuda yeterince bilgi sahibi olmadığı için değilse, tamamen art niyetli yorum sahiplerinin hiçbir yardımına ve yönlendirmesine de ihtiyacı bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.