KARS Haber Girişi : 10 Nisan 2021 22:59

Kars Valiliği'nden O İddialara Açıklama

Kars Valiliği'nden O İddialara Açıklama
Kars'ta kent ziyaretinde bulunan CHP İzmir milletvekili Atilla Sertel'in sorduğu; 'Vali Ve Akp İl Başkanı Arasında Anlaşmazlık Mı Var' sorusuna Kars Valiliği'nden açıklama geldi.

Kars Güncel- Valilikten yapılan açıklamada; "Bazı basın yayın organlarında  “Hayvancılık Projesine Kars Dahil Edilmedi, Chp'li Sertel Sordu: "Vali Ve Akp İl Başkanı Arasında Anlaşmazlık Mı Var" gibi başlıklarla yayınlanan haber konusu incelenmiş olup konu ile ilgili olarak kamuoyuna açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Haberde bahse konu projenin Kars’ta uygulanmamış olmasının “Kars Valisi ile AK Parti Kars İl Başkanı arasında hayvanın nereden alınacağına dair yaşanan anlaşmazlık” olduğu yönündeki iddialar hayal ürünü olup kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 

T.C. Ziraat Bankası’nca hazırlanan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi ile ilgili olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce yürütülenteknik çalışmalar devam etmektedir. Çiftçilerimizin bu projeden bölgemiz şartlarında en fazla verimi sağlayacağı ve en uygun şekilde yararlanacağı zamanda projenin uygulanmasına başlanacaktır." denildi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.