KARS Haber Girişi : 26 Eylül 2018 21:44

Kars Valiliği'nden Minibüs Hattı Açıklaması

Kars Valiliği'nden Minibüs Hattı Açıklaması
Kars Valiliği bu gün şehirde bulunan minibüs hatları ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Kars Güncel- Kars Valiliği bu gün şehirde bulunan minibüs hatlarıyla ilgili bir açıklama yaparak kamuoyunda konuşulanlara açıklama getirdi. 

Kars Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada minibüs hatlarıyla ilgili hat tahsisi, güzergah belirleme, hat aktarma vb. işlemlerin belediyeye tarafından yürütülmekte olduğuna dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu; "İlimizde süregelen ve bazı zamanlarda yerel basın, sosyal medya ve dilekçe yolu ile Valiliğimize intikal ettirilen minibüs hatlarında yaşanılan sorunlar üzerine Valiliğimizce bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

İlimizdeki minibüs hatları ile ilgili olarak hat tahsisi, güzergâh belirleme, hat aktarma vb işlemler Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olup; Valiliğimizin minibüs hatları ile ilgili herhangi bir yetki ve görevi yoktur.

İlimiz Valisi Sayın Rahmi Doğan’ın minibüs hatları ile ilgili olarak herhangi bir kamu kurum ve kuruluşuna bir talimatı bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.