KARS Haber Girişi : 25 Eylül 2018 22:38

Kars Güncel Kars'ın Belediye Başkan Adaylarını Sordu

Kars Güncel Kars'ın Belediye Başkan Adaylarını Sordu
Açıldığı günden beridir Kars Kamuoyunun gündemini tutan ve yaptığı haberlerle gündem oluşturan Kars Güncel haber sayfamız şimdi de 21 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Kars'ın Belediye Başkan Adayını Sordu.

Kars Güncel- Uzun süreden beridir internet üzerinden yayın yapan Kars Güncel                             ( www.karsguncel.com ) internet gazetemiz şimdide 21 Mart 2019 Yerel Seçimleri İçin sosyal medya hesaplarından İnstagram üzerinden 2019 Mart Yerel Seçimlerinde Kars'ta Belediye Başkanı olarak okuyucularına kimi görmek istediklerini sordu. 

Kars Güncel'in sorusuna 207 kişi yanıt verdi. Kars Güncel'in okuyucularına sorduğu Adaylar arasında Naif Ailbeyoğlu, Adem Çalkın, Settar Kaya, Selahattin Beyribey, Nevzat Bozkuş, ve Murtaza Karaçanta isimleri var.

İşte Kars Güncel'in instagram üzerinden okuyucalarına ve takipçilerine Sorduğu Kars'ta Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek istiyorsunuz sorusuna verilen cevaplar. .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İbrahim mutluer 01 Ocak 1970 02:00

    Binali yıldırım ist adayı yapacaklarına karsın adayı olsun karsında kalkınmaya ihtiyacı var doğunun uygar kentine binalı yıldırım beyi aday gürmek istiyoruz tüm karslılar olarak saygılarımla

  • Serhat Hancı 01 Ocak 1970 02:00

    Çetin NAZİK

  • Ahahahahaha 01 Ocak 1970 02:00

    Çetin Nazik farklı bir isim. Kars'a ilk toplu konut yapan adam. Ankara'da kendini geliştirmiş biri. Artık eski isimleri bırakın. Papağan gibi naif, nevzat. Bu adamlar zaten bişey yapmadı biraz akıllanın.

  • Tunay kurt 01 Ocak 1970 02:00

    İyi bir duyum başkente ankarada şu an ak partide tuncay cevheroğlu üzerinde duruluyor genel merkezin istediği aday kars için hayırlısı kimse o olsun çantacılar hırsızlar olmasın hele bide korkaklar hiç olmasın