KARS Haber Girişi : 29 Aralık 2016 17:49

Kars Valiliği Dirileri Değil, Ölüleri Gazeteci Görüyor!

Kars Valiliği Dirileri Değil, Ölüleri Gazeteci Görüyor!
Kars Valiliği resmi sitesi olan www.kars.gov.tr adresinde iletişim menüsü altında basın mensupları kısmını tıklayanlar çok eski olan güncellenmemiş o listeyi gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.
Kars Güncel-Kars Valiliğinin resmi web sayfasının basın mensupları linki altındaki liste eski yıllara ait olmasından dolayı, linke tıklayan bütün vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. 
Kars Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanıp web sitesine yüklenen listenin en başında halen Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanının 15.01.2016 tarihinde vefat edem Yücel SEZER gözüküyor. Oysa şuan Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını Ercüment DAŞDELEN yürütmekte olduğu her kes tarafından bilinmesine rağmen, Kars Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün bu düzenlemeyi neden yapmadığı ise tartışma konusu olmuş durumda.

KARS'TA AA(ANDOLU AJANSI)'NIN TEMSİLCİSİ KİM?
Yine aynı şekilde Kars Valiliğinin resmi sitesinde Anadolu Ajansı'nın eski temsilcisi Ercüment DAŞDELEN  ve Çağlar SEFERTAŞ gözükürken, 2016'nın Haziran ayında Anadolu Ajansı tarafından Kars'a temsilci atanarak eski temsilciler görevi bırakmış olmasına rağmen bu değişikliklerden bil haber yaşayan Kars Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu durumu görmeyerek resmen sağır sultanın duyduğu kendisi duymamış oluyor.

FETÖ'CÜ GAZETECİNİN ADI HALEN KARS VALİLİĞİNİN SİTESİNDE
15 Temmuz gecesi bütün Türkiye'de olduğu gibi Karsta da kalkışma olmuş, Serhat Şehri Karslılar  tüm Türkiye'de olduğu gibi demokrasilerine sahip çıkıp darbecilere gereken cevabı vermişlerdir. 
Yine 15 Temmuz sonrası darbecilere devletimiz tarafından operasyonlar yapılarak hain FETÖCÜLERE hak edilen ceza verilmiş ve verilmeye devam etmektedir. 
Türkiye geneli yapılan FETÖ/PDY  operasyonları kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan eski CHA-Zaman Kars Temsilcisi Abdulkadir ERZENEOĞLU'nun halen Kars Valiliği sitesindeki basın mensupları kısmındaki gazeteciler arasında gösterilmesi ise akıllara durgunluk vermiş durumda. 



KARS GÜNCEL DİGOR KAYMAKAMLIĞI'NIN RESMİ SİTESİNİ'DE YAZMIŞTI
Kars Güncel yine geçtiğimiz günlerde FETÖ'den açığa alınan eski Digor Kaymakamı İsa BOLAT'ın halen görevdeymiş gibi kaymakamlık resmi web sayfasında bulundurulduğunu yazmış o büyük hatanın düzeltilmesine vesile olmuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.