KARS Haber Girişi : 14 Aralık 2016 10:51

Kars'ta FETÖ'den Açığa Alınan Kaymakam, Hala Görev Başında

Kars'ta FETÖ'den Açığa Alınan Kaymakam, Hala Görev Başında
Türkiye genelinde sürdürülmekte olan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Digor Kaymakamı İsa Bolat 24 Kasım 2016 tarihinde açığa alınmıştı. Açığa alınmasına rağmen Digor Kaymakamlığı resmi web sitesinde halen görev başında olduğu görülüyor.
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel Haber)Yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Kars'ın Digor İlçe Kaymakamı İsa Bolat, İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ/ PDY iltisakı veya ile irtibatı olduğu değerlendirilen 44 mülki idare amiri görevden uzaklaştırıldığı listede olduğu ve bu sebeple açığa alınmasına rağmen Digor Kayamakamlığı'nın resmi web sitesinde geçen zamana rağmen hala kaymakam olarak görülmekte.
Bir kurumun resmi kimliği olan web sitesinin ise yetkili kişiler tarafından güncellenmemesi veya göz ardı edilmesi ise vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. 
Digor Kaymakamı İsa Bolat'ın, açığa alınmasına Digor Kaymakamlığı rağmen Digor Kaymakamlığı Web Sitesinde kaymakam olarak ismi, fotoğrafları ve haberleri yer almaya devam ediyor. 
Kaymakamlığın resmi web sitesi olan http://www.digor.gov.tr/ adresine tıklayan vatandaşlar,kararname ile görevden açığa alınan kaymakamın görev başında olduğunu görüyor.
 
Kaymakamlık resmi sitesinin bugüne kadar güncellenmemiş olması, kaymakamın hala görevlerinin başındaymış gibi algılanmasına neden oluyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gerçek inanlar, 01 Ocak 1970 02:00

    Karsta ki iş adamları nı araştırın,Oğulları dağda,kendileri şehirde karışıklık yapmaktadır..

  • Karslı Vatandaş, 01 Ocak 1970 02:00

    Karsta ve ilçelerinde çalışan memurlar a ve Mülki amirlere,... liler ve onun yandaşları İftira atmaktadır,

  • Tek Türkiye 01 Ocak 1970 02:00

    Karsı ve digoru pkk ve kara para aklayan iş adamları ele geçirmiş,Karsa ve digoru hizmet eden devlet görevlileri ne İftira atarak,kendiişlerini altan,altan yürümektedir ler...Kars ve digorlu vatandaşlara duyurulur...