KARS Düzenleme Tarihi : 27 Ekim 2020 18:05 Haber Girişi : 27 Ekim 2020 18:26

Kars Vadisi Projesi Devam Ederken Vatandaştan Özel Mülkiyet Tabelası

Kars Vadisi Projesi Devam Ederken Vatandaştan Özel Mülkiyet Tabelası
Kars Kalesi civarında yapım çalışmaları başlanan Kars Vadisi Projesi devam ederken, çalışma alanına asılan tabela merak konusu oldu.
Kars Vadisi Projesi Devam Ederken Vatandaştan Özel Mülkiyet Tabelası

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz tarafından duyurulduğu ilk tarihten beri turizm kenti olacak Kars'ta büyük bir heyecan yaratan Kars Vadisi projesi kapsamında hummalı çalışmalar devam ediyor.

Kars Kalesi civarında Kars Vadisi Projesi, Kars Bedesteni, Konak ve Çevre Düzenlemesi, Kars Çayı Islahı Projesi, Kale Aydınlatma Projesi ve diğer projelerde ki çalışmalar devam ederken, Kars Kalesi eteklerinde bulunan ve peyzaj çalışmaları yapılan bir alana "Dikkat Bu Çevrili Arsa Özel Mülkiyettir Girilmez" tabelası vatandaşların dikkatini çekti.

Tabelanın asıldığı alan etrafı dikenli teller ile çevrilmiş durumda iken bu alanda herhangi bir çalışma gerçekleştirilemiyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama olmazken çevre sakinleri tabelanın asıldığı alanın vatandaşa ait özel mülkiyet alanı olduğu ve kamullaştırma konusunda yargı süreci olduğu şeklinde iddialarda bulundular.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.