KARS Düzenleme Tarihi : 08 Haziran 2021 13:40 Haber Girişi : 08 Haziran 2021 18:10

Kars Ülkü Ocakları'ndan On Engelliye Akülü Sandalye Hediyesi

Kars Ülkü Ocakları'ndan On Engelliye Akülü Sandalye Hediyesi
Kars Ülkü Ocakları sosyal sorumluluk projesi kapsamında on engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.
Kars Ülkü Ocakları'ndan On Engelliye Akülü Sandalye Hediyesi

Kars Güncel- Kars Ülkü Ocaklarının talebi üzerine, Hollanda Türk Federasyonuna bağlı Türk İslam ve Kültür Vakfı ile Umut Köprüsü Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kars’da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araba dağıtımı yapıldı.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör yaptığı açıklamada;
‘’ Kars Ülkü Ocakları ve Hollanda Türk Federasyonu öncülüğünde Kars ilimizde bulunan 10 engelli vatandaşımıza bugün itibariyle engelli araçlarının teslimini gerçekleştirdik. Engelli olmak sadece engellilerin değil tüm toplumumuzun en büyük sorunudur. Böylesi büyük bir toplumsal sorunda engellilerin günlük hayatlarını daha kolay hale getirme görevi bizlere düşmektedir. Her bireyin birgün engelli olabileceğini unutmamalıyız ve buna göre engelli vatandaşlarımız konusunda duyarlı ve hassas olmalıyız, bu vesile ile Kars Ülkü Ocakları olarak bugün toplamda 10 ailemizin bir nebzede olsa dertlerine derman olduk, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.‘’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.