YAŞAM Haber Girişi : 08 Nisan 2018 17:51

Kars’ta Yüzlerce Vatandaş Kişisel Gelişim Zirvesi’nde Buluştu

Kars’ta Yüzlerce Vatandaş Kişisel Gelişim Zirvesi’nde Buluştu
Kars’ta görevli sağlık personeli Berivan Özcan tarafından başlatılan “Sesimize Ses Verip Bir Harfte Siz Eklermisiniz” Kütüphane Kampanyasına destek vermek amacı ile yüzlerce vatandaş düzenlenen Kişisel Gelişim Zirvesi’ne kitap bağışında bulunarak katıldı.

Kars Güncel- Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde bulunan köy okullarına kütüphane kurulması amacı ile sağlık personeli Berivan Özcan, Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Medet Alibeyoğlu ve Etkin Kampüs kurucusu Güney Sevindik tarafından organize edilerek düzenlenen programda, Marka Stratejist – İş adamı Özel Oytun Türkoğlu “Farklı Ol Fark Yarat”, Psikolog Ferhat Aydın “Mutluluk Bulaşıcıdır Soğan Kokar”, Eğitmen-Yazar Buğra Aydın “Dijital Girişimcilik” , Psikolog Derya Yalçınkaya “Stres ve Öfke Yönetimi” konuları hakkında konuşmacı olarak yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, Belediye Başkanı Erçetin Altay, İlçe Jandarma komutanı, üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen Kişisel Gelişim Zirvesi’nde konuşmacılar, tecrübe ve birikimlerini katılımcılara aktardı.

Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen programa katılanlara isme özel 4 eğitim sertifikasını almaya hak kazanırken program boyunca renkli anlar yaşandı.

Yaklaşık dört saat süren Kişisel Gelişim Zirvesi’nde konuşmacı olarak katılan Özel Oytun Türkoğlu,  Ferhat Aydın, Buğra Aydın ve Derya Yalçınkaya’ya günün anasına binaen Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç., Belediye Başkanı Erçetin Altay, İlçe Jandarma Komutanı ve Kafkas Üniversitesi Makine Mühendisiliği Öğretim Görevlisi Fatih Medet Alibeyoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Salonda bulunan katılımcılar program sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. Kişisel Gelişim Zirvesi’ne katılımcıların getirdiği kitaplar toplanarak, Arpaçay İlçesinde belirlenen Köy Okulları’nda yapılacak olan kütüphanelerde yerlerini alacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.