ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Kasım 2023 23:52

Kars'ta Uyuşturucuya Geçit Yok!

Kars'ta Uyuşturucuya Geçit Yok!
Kars İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan kontrollerde uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi.

Kars'ta Uyuşturucuya Geçit Yok!

Kars İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan kontrollerde uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ve kaçak sigara ticareti yaparak halkımızın sağlığını tehlikeye atan şahısların faaliyetlerini deşifre ederek yakalamak maksadıyla Jandarma tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; 16 Kasım 2023 günü saat 13.00 sıralarında, Harakani Devlet Hastanesi önünde durdurulan araçta ve araç içerisinde bulunan M.D., Ö.A. ve L.K. isimli şahısların üzerinde yapılan kontrol sonucunda, (15) gr metamfetamin, (56) adet Lyrica isimli uyuşturucu hap, (1) adet Uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi.

Ayrıca 16 Kasım 2023 günü saat 13.30 sıralarında, Akçay J.Krk.K.lığı Yol Kontrol ve Arama  noktasında şüphe üzerine durdurulan C.T isimli şahsın sevk ve idaresindeki araçta Çay ve Tütün Tespit Köpeği “Şıra” ile  yapılan kontrol sonucunda, (28) paket Camel, (50) paket Parlıament, (30)  paket Malbora, (30) paket Malbora Mentol, (20) paket Captain Black, (10) paket Kent olmak üzere, toplam (168 paket) kaçak sigara ele geçirildi.

Meydana gelen olayla ilgili adli makamlara bilgi verilerek ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, şüpheli (4) şahıs ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği belirtildi. Yapılan çalışmalar sonucunda; “Halkımızın huzur ve güvenliğini, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.