SİYASET Haber Girişi : 12 Kasım 2018 18:52

Kars'ta Usta Siyasetçi ve Gazeteci Atıf Özbey AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Kars'ta Usta Siyasetçi ve Gazeteci Atıf Özbey AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
TRT Haber Editörü ve Kanal 5 Genel Koordinatörü usta siyasetçi Atıf Özbey AK Parti'den Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Kars Güncel- Atıf Özbey AK Parti'den Kars Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvurusunu bugün il binasında yaptı.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu yapan Atıf Özbey'in başvuru dosyasını AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın teslim aldı. Başkan Çalkın burada yaptığı açıklamada; "Dün ve önceki gün yaptığı konuşmalarımda bahsetmiştim, partimizden aday adaylığı başvurusunu yapan arkadaşlarımız hakikaten çok kaliteli insanlar. Bugünde bunun bir tezahürü oldu. Değerli dava arkadaşımız abimiz Atıf Özbey hocamızın başvurusu olacak, hocamızın yıllardan gelen bir tecrübesi var. Erbakan hocamızın özel kalem müdürlüğünü yapmış Karsın yetiştirdiği değerli bir siyasetçi. Bugünde burada Kars Belediyesi için başvuru yapıyor kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisinin Karsımıza bölgemize çok değerli şeyler yapacağına inanıyorum."dedi.
Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu yapan usta siyasetçi Atıf Özbey ise yaptığı konuşmada; "Öncelikler değerli dava arkadaşım, il başkanım Adem Çalkın beyin başvuru dosyamı elden teslim alma nezaketi göstermesinden dolayı kendisine şükranlarımı iletiyorum. Kendi siyasi hayatımda ve Kars içinde önemli olan bir siyasi kararı Bismillah diyerek birlikte vermiş oluyoruz. Uzun süredir bu konu hakkında Kars'ta ulaşmadığım STK, esnaf ve vatandaşlarımızla görüşerek bu kararın olgunlaşmasında herkesin görüşünü almaya çalıştım. Bu saat itibari ile aldığım karar başta partimizin her nefesi ve çalışanı ile istişareler yapmak suretiyle bu kararı verdik, Allah utandırmasın." dedi.
Atıf Özbey konuşmasını şöyle sürdürdü; " Seçim meydanlarında gördük başta UDH Bakanımız Ahmet Arslan, komisyon başkanımız milletvekilimiz Yunus Kılıç ve İl Başkanımız Adem Çalkın Kars'ta önemli yatırım ve projeleri hayata geçirdiler. Seçim meydanlarında Kars Belediyesinin bizde olmayışı meydanlarda bir nevi boyunlarını bükük bıraktı. Bu üç büyük siyasetçimizin çizdiği perspeftikte bir belediye yi yakalamak zorundayız. Bundan dolayı bu kardeşiniz bugün müracatını yapıyor ve bu benim seçim vaadimdir, Ahmet Arslan Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın ile koordineli olarak çalışan gönül belediyeciliği projesini hayata geçiren bir belediyecilik yapmak bizim amacımızdır. Görüştüğümüz vatandaşlar soruyor projeleriniz nelerdir diye, öncelikle şunu belirteyim Kars halkının onaylamadığı hiç bir proje hayata geçirilmeyecektir, gerekirse Kars halkına sormak için referanduma gideceğiz, halkımız onaylamadıktan sonra imzalanmayacak. Kars Merkez ve tüm ilçelerimiz AK Parti hizmetinden yararlanmalı. Allahın izni ile inşallah hiç bir sıkıntı görmeden Kars Belediyesi de olmak üzere tüm belediyeleri AK Parti belediyesi yapacağız. Müracat eden bütün arkadaşlarımız tebrik ediyorum, kararımızın ve başvurumuzun Karsımız halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. 
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.