KARS Düzenleme Tarihi : 18 Ekim 2020 18:05 Haber Girişi : 18 Ekim 2020 18:11

Kars'ta Üç Köy Karantinaya Alındı

Kars'ta Üç Köy Karantinaya Alındı
Kars'ta merkeze bağlı Karakaş ve Arazoğlu Köyleri ile Kağızman ilçesine bağlı Değirmendere Köyü koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
Kars'ta Üç Köy Karantinaya Alındı

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Merkeze bağlı Karakaş ve Arazoğlu Köyleri 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 18:00'da yine Kağızman ilçesine bağlı Değirmendere Köyü 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 21:00 itibariyle karantinaya alınmıştır. Köye giriş çıkışlar durdurulmuştur." denildi.

Vali Öksüz Yeni Korona Tedbirleri İçin Kaymakamlarla Görüştü

Vali/Belediye Başkan Vekili  Türker Öksüz'ün başkanlığında, video-konferans yöntemiyle kaymakamlarla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda; Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve Kars'ta alınacak yeni tedbirler değerlendirildi.

Ayrıca Vali Türker Öksüz başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu toplantısı yapıldı. Pandemi nedeniyle açık havada yapılan toplantıda; Kovid-19 salgını kapsamında uygulanmakta olan ve alınan ek tedbirlerle ilgili olarak yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.