GÜNDEM Haber Girişi : 02 Haziran 2022 11:27

Kars'ta Toprak Damlı Ev 3 Can Aldı

Kars'ta Toprak Damlı Ev 3 Can Aldı
Kars'ta son günlerde etkili olan yağışlı hava toprak damlı evde yaşayan anne ve iki oğlunun sonu oldu.

Kars’ta Göçük Altında Kalan Anne ve İki Oğlu Hayatını Kaybetti

Kars’ta son günlerde etkili olan yağışlı hava toprak damlı evde yaşayan anne 36 yaşındaki Songül Budak ve iki oğlu 10 yaşındaki Bedirhan Budak, 8 yaşındaki Boran Budak’ın sonu oldu.

Kars’ın verimli Köyü’nde sabah saatlerinde meydana gelen toprak dam çökmesi sonrasında göçük altında kalan anne ve iki oğlu feci şekilde can verdi, evde bulunan üç çocuktan biri ise yaralı olarak kurtarıldı. Uyudukları sırada meydana gelen çökme sonrası olay yerine giden komşuları durumu yetkililere bildirdi. Kısa süre içerisinde köye ulaşan yetkililerin çalışmaları sonrası anne ve iki oğlunun cansız bedenlerine ulaştı. Göçük altında kalan 12 yaşındaki Sibel Budak ise yaralı olarak kurtarıldı.

Olay sonrası Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve Kars İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek Verimli Köyü'nü ziyaret ederek, aşırı yağış nedeniyle çöken ve anne ile 2 çocuğun vefat ettiği evde incelemede bulundu

Ailenin yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Vali Öksüz,göçük altında kalan ailenin yakınlarına gereken her türlü çalışma ve yardımın yapılacağını iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.