Kars'ta Toki Konutları Teslim Töreni Gerçekleşti

Kars Güncel- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla yaptırılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın online katılıdığı TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar teslim töreninde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yönetmi ile online katılırken, Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekili 65. dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve vatandaşlar katıldı.

Törende 3 TOKİ sosyal konutunun hak sahibi olan Nurettin Bilgin ve diğer iki vatandaşa evlerinin anahtarları AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz ve Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali tarafından verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan hak sahibi olan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek evler hakkında vatandaşların duygularını öğrendikten sonra kurdela kesimi gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.