KARS Haber Girişi : 04 Şubat 2020 19:15

Kars'ta Sahibinden Satılık Modern Besi Çiftliği

Kars'ta Sahibinden Satılık Modern Besi Çiftliği
Kars'ta şehir merkezine 5 km mesafede 26 dönüm üzerine kurulu modern besi ve damızlık yetiştiriciliğine uygun çiftlik sahibinden satılığa çıkartıldı.
Kars Güncel- Kars'ta bir çok alanda ticari faaliyet gösteren Karslı yatırımcı ve iş insanı Mehmet Çakarız'a ait Doğuş Damızlık ve Besi Çiftliği satılığa çıkartıldı.

Kars şehir merkezine 5 km mesafede ulaşımı rahat son derece modern 4 Bin M2 kapalı olan 400 büyükbaş, 3 bin küçükbaş, 120 adet sağman inek kapasite raporlu işletmemiz 2 adet mobese ve 24 adet kapalı devre kamera sistemi ile donatılmıştır.

Kapalı yem deposu, kapalı makine garajı, slaj çukurları, gübre çukurları, 1 adet 100 m2 daire, 1 adet bakıcı evi, 8*2 otomatik inek sağım ünitesi, ön soğutma sitemleri ve 6 tonluk süt soğutma tankı, 15 tonluk de monte paslanmaz krom su deposu, donmaz suluk sistemli, otomatik gübre sıyırıcıları, hayvan kaşıyıcıları ve hayvan yalakları olmak üzere; 

1 adet çift çeker TD 75 D New Holland ön yükleyicili 2014 model traktör ve ekipmanları, 6 motomatik yem karma makinesi, 1 adet yem kırma değirmeni (saatte 2 ton kapasiteli), 1 adet haş baylı Eliballar balya makinesi, 1 adet 10 tonluk sıvı gübre taşıma tankı, gübre pompaları ve karıştırıcıları, 80 KW AKSA marka jenaratör, 100 KW trafolu elektrik trafosu ve sondajlı suyu mevcuttur.

Hali hazırda 26 dönüm etrafı kapalı aktif ve faal durumda olan çiftliğimiz satılıktır. Kars Harakani Havalimanı arkası Karacaören ve Azat Köyü istikametinde bulunan tesisimiz tamamen son teknoloji ürünlerden oluşan entegre ve örnek bir tesistir. Tarım ve hayvancılık alanında yatırım yapılmaya uygun ve elverişlidir.


Daha fazla bilgi almak için; 
Mehmet Çakarız Tel: 0532 352 76 08 
Çiftlik Adres: Merkez Azat Köyü istikameti Doğuş Damızlık ve Besi Çiftliği Kars 
                    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.