ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 15 Ekim 2020 08:57 Haber Girişi : 15 Ekim 2020 08:59

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu 4 Gözaltı

Kars'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu 4 Gözaltı
Kars'ta jandarma ekipleri tarafından 4 ayrı eve düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah, av tüfeği ve muhimmat ele geçirildi.

Kars Güncel- Valilikten yapılan açıklamada , " İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 13. 10. 2020 tarihinde Arpaçay İlçesi Tepeköy mevkiinde önceden tespit edilen 4 şahsın  evinde yapılan aramada, 1 adet tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği, 5 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet kamera kayıt cihazı ve silahlara ait 100 adet mühimmat ele geçirilmiştir.

Bulunan silahlara Jandarma tarafından el konularak, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderilmiştir. Olayla ilgili 4 şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır."denildi.

Jandarmadan Huzur İçin Görevdeyiz Vurgusu

Açıklamanın devamında" Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir."ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.