KARS Haber Girişi : 01 Haziran 2021 20:48

Kars'ta Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor

Kars'ta Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor
Kars'ta belediye ekipleri metruk halde bulunup can güvenliğini tehdit eden metruk binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.
Kars'ta Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor

Kars Güncel- Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Vali/Belediye Başkan V. Sayın Türker Öksüz’ün talimatlarıyla; Belediye ekiplerimizce vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit eden metruk binaların yıkılması için başlatılan çalışmalar, “Kaleiçi Mahallesinde” devam ediyor.

İçişleri Bakanlığımızın ilgili genelgesi ve İmar Kanunun ilgili maddesi kapsamında, can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan, kent estetiğine uygun olmayan metruk binalar ve enkazlarının zararlı maddelerin kullanımı, gizlenmesi ve kaçakçılığının yapılması gibi amaçlarla kullanılmasını engellemek için, Belediye ekiplerimizce metruk binaların yıkılması için başlatılan çalışmalar şehrimizin birçok noktasında devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.