KARS Düzenleme Tarihi : 10 Eylül 2020 17:22 Haber Girişi : 10 Eylül 2020 17:27

Kars'ta Koronavirüs 2 Can Daha Aldı

Kars'ta Koronavirüs 2 Can Daha Aldı
Kars Valisi Türker Öksüz koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 27'ye yükseldiğini, hastanede tedavi görenlerin sayısının ise 90 olduğunu belirtti.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz'ün kentteki koronavirüs vakaları hakkında 4 Eylül tarihinde açıkladığı vefat sayısı bir hafta içerisinde 2 kişininde ölümüyle birlikte 27'ye yükseldi.

Vali Türker Öksüz koronavirüs tedbir denetminde yaptığı açıklamada; "Halkımız maske, temizlik ve sosyal mesafe olarak özetlediğimiz tedbirlere uymak konusunda hassasiyet gösterse bu salgını kısa sürede ortadan kaldırabiliriz. Ama şunu özellikle ifade etmem lazım ki zaman zaman kurallara uymayan, tedbirleri yeterince riayet etmeyen vatandaşlarımıza var. Bizim bu noktadan itibaren artık tedbirlere azami düzeyde uyumamız lazım. Şu ana kadar 27 vatandaşımızı kaybettik. 90 tane vatandaşımız da şu anda hastanelerimizde tedavi görüyor. Biz aldığımız tedbirlerle sevdiklerimizi, yakınlarımızı ve ülkemizdeki insanların sağlığını koruyacağız. Her şey alacağız tedbirlere bağlıdır. Ne kadar çok tedbir alırsak o kadar çok geleceğe güvenle bakarız. Aksi takdirde salgın ve bulaş çok hızlı bir şekilde yayılarak hayatımızı tehdit eder hale geldi. Bir vatandaşımızın yaptığı en ufak bir ihlal bir başka vatandaşımızın hayatına mal olabilir. Bu vebalin altına hiçbirimiz giremeyiz. Bütün vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Bundan sonra hiçbir şekilde kurallara uymayan kişilere karşı taviz verilmeyecek ve idari yaptırımlar uygulayacağız. Amacımız salgını kontrol altına almaktır.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.