ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Ocak 2022 20:23

Kars'ta Köpek Dövüştüren 3 Kişi Yakalandı

Kars'ta Köpek Dövüştüren 3 Kişi Yakalandı
Kars'ta jandarma ekipleri köpek dövüştüren 3 kişiyi yakaladı.
Kars'ta Köpek Dövüştüren 3 Kişi Yakalandı

Kars Güncel- Kars'ta sosyal medya hesapları üzerinden köpek dövüşü ile ilgili paylaşımlar yapılmasının ardından Kars Valiliği harekete geçti.

Paylaşımlar sonrasında Kars Valisi Türker Öksüz'ün talimatları ile harekete geçen jandarma ekipleri 3 kişiyi gözaltına alarak adli süreci başlattı.

Konuyla ilgili Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "11 Ocak 2022 tarihinde saat 00.00 sıralarında Twitter üzerinden “Köpek Dövüştürülmesi” olayı ile ilgili olarak Valiliğimize yapılan ihbar üzerine konunun incelenmesi ve gerekli adli ve idari işlemlerin yapılması için Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz tarafından ilgili birimlerimize talimat verilmiştir. 

İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Kars Merkez Yalınkaya Köyü’nde, 11 Ocak 2022 Salı günü yapılan araştırma neticesinde; köpek dövüştürdüğü tespit edilen (3) şahıs yakalanmış olup dövüştürülen köpekler ise Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından alınarak bakım ve tedavileri yapılmak üzere Kars Belediyesi hayvan barınağına teslim edilmiştir.

Köpek dövüştürdüğü tespit edilen (3) şahısla ilgili adli ve idari tahkikata başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.