ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Temmuz 2020 13:05

Kars'ta ki Anne Oğul Cinayetini Hürriyet Gazetesi Yazdı

Kars'ta ki Anne Oğul Cinayetini Hürriyet Gazetesi Yazdı
Kars'a ev almak için gelen ve 8 gün sonra su kuyusunda cesetleri bulunan anne oğul cinayetini Hürriyet Gazetesi yazarı Toygun Atilla edindiği detay bilgilerle yazdı.
Hürriyet Gazatesi yazası Toygun Atilla imzasıyla çıkan haberde; "Tüyler ürperten olayda sır perdesi aralandı! Her şeyi itiraf etti...
İstanbul'dan ev almak için oğlu Mert Karadağ ile birlikte Kars'a gelen ve kayıplara karışan Figen Karadağ'ın cesetleri bulundu. Çifte cinayeti Figen Karadağ'ın bir süredir birlikte yaşadığı sevgilisinin işlediği tespit edildi. Gözaltına alınan kişi cinayeti işlediğini ve cesetlerin bulunduğu yeri itiraf etti.
İstanbul Çekmeköy'de oturan Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ, 2 hafta önce ev almak için Kars'a gitmişti.

Şehitler Mahallesi'nde satın almayı düşündüğü ev için 2 gün pazarlık eden anne ve oğlundan geçen hafta Cuma gününden beri haber alınamıyordu. 

Figen Karadağ'ın Ankara'da yaşayan kızı Şeyda Meral Tekingündüz 10 Temmuz'dan beri annesine ve erkek kardeşine ulaşmadığını belirterek kayıp başvurusunda bulunmuştu. 

Kars Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa bir soruşturmadan sonra Figen Karadağ'ın Kars'ta yaşayan bir sevgilisinin olduğunu belirlediler. 

Önceki gece Kars Asayiş Şube müdürlüğü Cinayet masası dedektifleri tarafından gözaltına alınan Figen Karadağ'ın sevgilisi olduğu kaydedilen kişi cinayeti işlediğini ve cesetlerin bulunduğu yeri itiraf etti.

Bunun üzerine şüphelinin ifadesinde belirttiği Kars Cumhuriyet köyündeki araziye giden dedektifler, anne ve oğlunun cesetlerine ulaştı. " ifadelerine yer verildi.


Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "12.07.2020 günü 155 Polis İmdat hattı aranarak İstanbul ilinden Figan Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'ın yakınları kendilerinden 10 Temmuz 2020 tarihinden bu yana haber alamadıkları şeklinde ihbarda bulunmaları üzerine, Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışma neticesinde konu ile ilgili M.S (29)ve A.S. (29)gözaltına alınmış ve olay aydınlatılmıştır. Figan Karadağ ve Mert Karadağ'ın av tüfeği ile öldürüldüğü tespit edilerek olayda kullanılan av tüfeği ele geçirilmiştir.
Yapılan yer gösterme neticesinde cesetlerin bir su kuyusuna atıldığı tespit edilmiş gerekli otopsi işlemleri için adli tıp birimine gönderilmiştir." denildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.