Kars'ta Kaza Yapan Kamyonet Devrildi 1 Yaralı

Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Kars'ta dün gece saatlerinde Kars - Selim Karayolu Kümbet Köyü kavşağında otomobil ile kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Kaza yapan kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet karayoluna devrilerek yan durabildi. Kazayı gören diğer araç sürücüleri durumu sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri kaza yapan araçlarda bulunan bir bayan şahsı hastaneye kaldırırken, araçta bulunan diğer bir yaralı şahıs ise kaza yerinde tedavisi yapıldı.

Her iki araçta da maddi hsarın oluştuğu trafik kazasında can kaybı yaşanmazken, kazanın şiddeti olay yerinde bulunan diğer araç sürücüleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, ekiplerin inceleme çalışması sonrasında araçlar çekici ile kaza yerinden kaldırılarak trafik normale döndü.

Yaralı olarak Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı bayan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.