KARS Haber Girişi : 20 Ocak 2022 09:26

Kars'ta Kar Temizleme Çalışması

Kars'ta Kar Temizleme Çalışması
Kars'ta etkili olan kar yağışı sonrasında kent merkezinde belediye ekiplerince kar temizliği çalışmaları sürdürülüyor.
Kars'ta Kar Temizleme Çalışması

Kars Güncel- Belediye'den yapılan açıklamada; "Vali/Belediye Başkan V. Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yoğun kar yağışının ardından yol açma ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.
Karla mücadele çalışmaları için daha önceden hazırlık yapan ekiplerimiz, kar yağışı ile birlikte il merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Yoğun kar yağışından dolayı olumsuzlukların yaşanmaması için karla mücadele konusunda ekiplerimiz planlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor iş makinelerimiz ve personelimiz ile birlikte başlattığımız karla mücadele çalışmaları kış ayı boyunca devam edecektir. İş makinelerimiz ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması devam ederken, aynı anda da kar ekibindeki personellerimiz de küreklerle il merkezideki kaldırımları temizliyor. Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve hiçbir şekilde bir mağduriyet yaşanmadan için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.