Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi

Kars Güncel- Kars'ta kaçak doğalgaz kullanımı bir vatandaşın olayın takipçisi olmasının ardından gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı.

Edinilen bilgilere göre Kars'ta geçtiğimiz yılın ağustos ayında kiraladığı evde yaşayan bir kişinin doğalgaz tesisatının sayacı bugün Kargaz ekipleri tarafından sökülerek götürüldü.

Konu hakkında bilgi edinmek için Kargaz'a giden vatandaşa kurum görevlileri "Sayaca müdahale var, kaçak ve usulsüz kullanım tespit ettik" şeklinde bilgi verildi. Konutta kirada kaldığını belirten vatandaş suçlamaları kabul etmeyerek yetkililerde daha kapsamlı bilgi istedi.

Kargaz görevlileri vatandaşa doğalgaz sayacına yapılan usulsüz müdahaleyi göstererek, "Sayacın içerisindeki endks okuyan alana sayaç dışından "Çivi" çakılarak sayacın dönmesinin engellendiğini gösterdi.

Kiracılar Dikkat! Doğalgaz Sayacınızı Kontrol Ettirin, Cezasını Siz Çekmeyin Özellikle kiralanan konut, mesken, ticaret alanı gibi yerlerde sizden önceki kiracının yaptığı usulsüzlük nedeni ile mağdur olmamak için sayacınızı kontrol ettirilmesinin faydalı olacağını belirten mağdur vatandaş; "Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında bu evi kiraladım, doğalgaz aboneliği için başvurumu yaparak aboneliği üzerime aldım. Bu süre içerisinde gelen doğalgaz faturalarımı zamanında aksatmadan ödedim. Aradan geçen yaklaşık 7 ay gibi bir süre sonra bugün bilgim dışında olan bir şey nedeniyle "Kaçak, Usülsüz Doğalgaz Kullanımı" ile karşı karşıya kaldım. Buda yetmezmiş gibi kışın ortasında doğalgazsız kaldım. Özellikle kiraladıkları yerler için abonelik yapacak vatandaşların bu konuyu dikkate almalarını ve benim gibi mağduriyet yaşamamalarını öneriyorum." dedi.

 

  • 7 / 1 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 0

  • 7 / 2 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 1

  • 7 / 3 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 2

  • 7 / 4 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 3

  • 7 / 5 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 4

  • 7 / 6 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 5

  • 7 / 7 Kars'ta Kaçak Doğalgaz Kullananlar Yakayı Ele Verdi 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.