KARS Düzenleme Tarihi : 14 Ekim 2020 19:26 Haber Girişi : 14 Ekim 2020 19:31

Kars'ta İl İdare Toplantısı Yapıldı

Kars'ta İl İdare Toplantısı Yapıldı
Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz başkanlığında İl İdare şube başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Kars Güncel- Toplantıya Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz başkanlık ederken, görüşmelerde sonrasında proje ve çalışmalarla alakalı beş maddelik karar alındı.

Alınan kararlar şu şekilde;

(1) Toplantıda; Kovid-19 salgını, proje üretilmesi, engellilerin kamu kurumlarına erişebilirliği, tasarruf tedbirleri, Sıfır Atık vb konular istişare edildi.

(2)    Kars Valisi/Belediye Başkan V. Türker Öksüz yaptığı değerlendirmede; vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu, kamu kurumlarında Kovid-19 salgını tedbirlerinin titizlikle uygulanması, temizlik ve HES kodu uygulamasının takibine özen gösterilmesini istedi.

(3)    Kars Valisi/Belediye Başkan V. Türker Öksüz:” Sıfır Atık Projesi, ülkemiz için çok önemli bir projedir.  Kurumlarımızda tasarruf tedbirlerine azami dikkat göstermemiz ve atıkları geri dönüşümde değerlendirmemiz büyük önem arz ediyor.” 

(4)    Kars Valisi/Belediye Başkan V. Türker Öksüz:” Bizler vatandaşımıza hizmet için varız. Vatandaşlarımızın başvurularını mağduriyete mahal vermeden, ilgili mevzuat çerçevesinde, ivedi bir şekilde değerlendirmemiz ve çözüm üretmemiz gerekiyor”

(5)    Kars Valisi/Belediye Başkan V. Türker Öksüz:” İlimizin iklim şartları göz önüne alınarak, inşaat projeleri başta olmak üzere, ön hazırlıkların kış döneminde yapılması ve inşaat sezonunda yapımına başlanmasına özen göstermemiz gerekiyor”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.