YAŞAM Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 12:50

Kars'ta Gençlik Spordan Ücretsiz Spor Okulu

Kars'ta Gençlik Spordan Ücretsiz Spor Okulu
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 20 branşta düzenlediği ücretsiz GSB Spor Okulları başladı.
Kars'ta Gençlik Spordan Ücretsiz Spor Okulu

Kars Güncel- Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "20 branşta açılacak olan GSB Spor Okullarımız daha fazla çocuk ve gencimizin katılımını sağlamak amacı ile uygulanan GSB Spor Okulları yaz dönemi kayıtları 29 Haziran’da başladı. Spor okullarımız özellikle İlkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarımızın yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman antrenörler nezaretinde hizmet verecek şekilde planlanmıştır.

İl Müdürlüğümüz tesislerinden 5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Bocce, Cimnastik, Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Judo, Kayak, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarından ücretsiz (Yüzme hariç) olarak faydalanacaktır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında kayıtların branşların bulunduğu spor salonlarından yapılacağı belirtilirken, spor okulları hakkında detaylı bilgi almak için linke tıklayınız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.