KARS Haber Girişi : 13 Haziran 2022 18:53

Kars'ta Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimleri Sürüyor

Kars'ta Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimleri Sürüyor
Kars'ta da temel gıda başta olmak üzere diğer ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimler aralıksız devam etse de vatandaşlar durumun çok da değişmediği kanısında.

Kars’ta Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimleri Sürüyor

Kars’ta da temel gıda başta olmak üzere diğer ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimler aralıksız devam etse de vatandaşlar durumun çok da değişmediği kanısında. Pahalılığın yanı sıra vatandaşlar ürünlerdeki fiyatlarda sıklıkla değişim yaşandığına dikkat çekerken, pahalılığın her geçen gün arttığını ve alım gücünün zorlaştığını belirttiler.

Son günlerde kamuoyuna yansıyan haksız fiyat artışı iddialarına karşı Ticaret Bakanlığı’nca başlatılan denetimler kapsamında Kars İl Müdürlüğü ekipleri tarafından İlde bulunan tüm market, süpermarket vb. işletmelerde fahiş fiyat ve etiket denetimleri hız kesmeden devam ediyor.

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; Ticaret İl Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla temel gıda başta olmak üzere diğer ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimleri gerçekleştirildi.