KARS Haber Girişi : 06 Kasım 2019 15:35

Kars'ta Ev Hanımlarının Ürettiği Yöresel Ürünler İnstagram Pazarında

Kars'ta Ev Hanımlarının Ürettiği Yöresel Ürünler İnstagram Pazarında
Kars'ta yaşayan 4 ev hanımı evlerinde hazırladıkları bir birinden lezzetli ürünleri popüler sosyal medya uygulaması olan instagramdan satışa sunuyor.
Kars Güncel- Kars'ta bir araya gelen dört  ev hanımı hem evde boş oturmamak, hemde ev ekonomilerine katkı sağlayabilmek için bir birinden farklı lezzetlerde ürettikleri yöresel ürünleri instagram üzerinden gerek şehir içi gerekse şehir dışından talep eden müşterilerine ulaştırıyor.

Sosyal medya uygulaması olan instagramda "kars_herseyden_biraz" hesabı üzerinden  sipariş alarak, üretimini gerçekleştirip kargo ile ulaştırıyorlar.

Konuyla alakalı olarak yaptığımız söyleşide açıklama yapan ev hanımları; "4 ev hanımı olarak başladık her yöreye ait ev yemeklerini yapıyoruz. Ev hanımı olduğumuz için serbest zamanımız oluyor ve bizlerde böyle birşey yapmaya karar verdik ve birşeyler üretmeyi seviyoruz ve ürettiklerimizi de bu tür talepleri olan insanlara sunmak istedik.

Ürünlerimizi imece usulu hazırlıyoruz ve instagram üzerinden kars_herseyden_biraz  hesabımız üzerinden pazarlıyoruz. Ürünlerimizi talep eden insanlardan olumlu dönüşler oluyor buda bizi motive ediyor." ifadelerini kullandılar.

Ev hanımları olarak sarma, dolma, mantı, turşu, kefir, süt reçeli, erişte, içli köfte, börek ve tatlı çeşitleri, ilikli kemik suyu gibi bir çok farklı doğal ev ürünlerini üreterek pazarladıklarını belirttiler.

Sipariş vermek için  @kars_herseyden_biraz  instagram hesabından ulaşabilirsiniz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • Elif karagözoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Her zaman üreten kadını takdir etmisimdir.emeklerinizin karşılığını umarım alırsınız .