SAĞLıK Haber Girişi : 07 Haziran 2022 11:31

Kars'ta Doktora Bıçaklı Saldırı

Kars'ta Doktora Bıçaklı Saldırı
Kars Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde görev yapan Uzm. Dr. Murat Ersoy, dün akşam saatlerinde evinin önünde maskeli bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Kars’ta Doktora Bıçaklı Saldırı

Kars Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde görev yapan Uzm. Dr. Murat Ersoy, dün akşam saatlerinde evinin önünde maskeli bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganın bıçak darbesiyle yaralanan doktor, hastaneye kaldırılarak tedavisi sonrası taburcu edilirken, olayın faili ise aranıyor.

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir kınama mesajı yayınlarken Kars İl Sağlık Müdürlüğü de sağlıkta şiddetin son bulması temennisiyle yayınladığı mesajda doktor Ersoy’a ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Vali Öksüz mesajında; ‘KAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde görevli Uzm. Dr. Murat Ersoy’a yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırı olayının aydınlatılması için ilgili birimlerimizce gerekli çalışmalar titizlikle yürütülmektedir.’ ifadelerini kullandı.

Kars İl Sağlık Müdürlüğü adına yayınlanan mesajda; ‘Kars İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Harakani Devlet Hastanesi kadrosunda iken Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevlendirme ile çalışan Uzm. Dr. Murat ERSOY, 06.06.2022 tarihinde 16:30 sularında evinin önünde kimliği belirsiz ve maskeli bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Bacağının arka kısmından yaralanan Murat Ersoy’a ilk müdahale Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil serviste yapılmış olup hayati tehlikesinin olmadığı tespiti sonrası taburcu edilmiştir. Hekimimize yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlıkta şiddetin son bulması ve bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyoruz. Olayın faili ile ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kars Cumhuriyet Başsavcılığı tahkikat başlatmıştır. Olayın failinin yakalanıp Yüce Türk Adaletine teslim edilmesi temenni ediyor, sürecin takipçisi olacağımızı bildirmek istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’ İfadeleri yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.