KARS Haber Girişi : 03 Eylül 2021 21:22

Kars'ta Dereiçine Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Yapılacak

Kars'ta Dereiçine Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Yapılacak
Kars Belediyesi kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Dereiçi bölgesine bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak.
Kars'ta Dereiçine Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Yapılacak

Kars Güncel- Belediyeden kent genelinde yapılan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamalar şu şekilde;

Dereiçi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda Dereiçi yolunun halkımızın vakit geçirebileceği sosyal bir alan haline getirilmesi hedeflenen proje kapsamında;  Dereiçi yolunun BSK ile asfalt yapılması, Kaldırım, bisiklet ve yürüyüş yolu yapılması, Yol boyunca ışıklandırma, bariyer ve sosyal donatıların yapılması planlanmaktadır.

Kars Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesi
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; Serhat şehir Gazi Kars’ımıza yakışır şekilde yapılacak olan proje kapsamında 2861 m² kapalı alanda,13 adet otobüs peronu, kafeterya, restoran, dükkânlar, PTT, banka şubelerinden oluşacaktır.

İçme Suyu Yenileme Projesi
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatlarıyla; İlimizde ekonomik ömrünü tamamlamış asbest çimentolu (AÇB), içme suyu şebeke hatlarının yenilenmesini içeren proje kapsamında ayrıca 10.000 m³ kapasiteli su deposu yapımı ve 15 km ilave  içme ve kullanma suyu şebeke hattı yapılması planlanmaktadır.

İstasyon Mahallesinde Yol ve Kaldırım Çalışmalarımız Devam Ediyor
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; belediye ekiplerimizce; İstasyon mahallesi, Taşlı harman sokak, Sinan Şamil Sam caddesinde bordür kaldırım ve asfalt için PMT serim çalışmalarımız devam ediyor.
Belediye ekiplerimizin Gazi Kars’ımızın birçok noktasında başlattığı yol ve kaldırım çalışmaları sezon sonuna kadar devam edecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.