ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Ekim 2019 21:30

Kars'ta 6 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Olayında 2 Gözaltı

Kars'ta 6 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Olayında 2 Gözaltı
Karsın Sarıkamış ilçesinde mayıs ayında 6 kişinin ölümü, 8 kişininde yaralanmasıyla meydana gelen silahlı kavganın firari zanlılarından biri ve kaçmasına yardım eden bir kişi daha yakalandı.

Kars Güncel- Karsın Sarıkamış ilçesi Çamyazı Köyünde Göçmen ve Korkmaz aileleri arasında mayıs ayında çıkan silahlı kavgada 6 kişi ölmüş 8 kişide yaralanmıştı.

Olayın firari zanlılarından S. Korkmaz,  M. Korkamaz ve  E. Korkmaz'ın arama çalışmaları devam ederken jandarma ekipleri firari zanlılardan S.Korkmazı 7 Ekim 2019 günü ormanlık alanda yakalayarak gözaltına almıştı.

Firari zanlıların yakalanması kapsamında çalışmaları derinleştiren jandarma ekipleri , firari M.Korkmazı 08.10.2019 günü saat 21.30 sıralarında Erzurum iline kaçmak isterken K.A isimli şahsın kullandığı araç ile Sarıkamış İlçesi İnkaya Köyü sınırları içinde yakalanarak gözaltına aldı. Ayrıca jandarma ekipleri firari zanlı M. Korkmazın kaçması ve barınmasına yardım ettiği gerekçesi ile K.A.'yıda gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan firari zanlılar S.Korkmaz, M.Korkmaz ile M.Korkmazın kaçmasına yardım eden K.A. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.