ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 25 Eylül 2020 17:28 Haber Girişi : 25 Eylül 2020 17:32

Kars'ta 2 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Kavganın Firari Zanlılarından 4 Kişi Yakalandı

Kars'ta 2 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Kavganın Firari Zanlılarından 4 Kişi Yakalandı
Kars'ta iki kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan silahlı kavganın firari zanlılarından 4 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyünde 12.05.2020 tarihinde hayvan otlatma meselesi yüzünden Daştan ve Güngör aileleri arasında meydana gelen, 2 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayına karışan suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Valiliğimiz kontrolünde Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından olay ile ilgili olarak oluşturulan özel ekibin yaptığı titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda olaya karışan 8 zanlı tespit edilmiş ve olay anında 2 zanlı yakalanarak tutuklanmıştır. Firari 6 zanlının yakalanması ile ilgili yapılan çalışmalarda zanlıların Madur kırsalına kaçtıkları ve sarp kayalık, dağlık alanda saklandıkları tespit öğrenilmiştir.

Komando birlikleri ile yapılan operasyonlar sonucunda 1 zanlı Ağrı İli Çatalipaşa Köyü bölgesinde, 1 zanlı Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyü bölgesinde yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Firari 4 zanlının yakalanması için 24.09.2020 günü Madur alanına yapılan komando operasyonuyla da 2 zanlı arazide kaçarken salahları ile birlikte yakalanmıştır. Diğer 2 firarinin yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.