ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Mayıs 2020 16:07

Kars'ta 2 Kişinin Öldüğü Kan Davası Olayında Yeni Gelişme

Kars'ta 2 Kişinin Öldüğü Kan Davası Olayında Yeni Gelişme
Karsın Kağızman ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile arasındaki silahlı kavga olayında 2 kişinin yakalandığı, olayın ise "Hayvanları Buradan Götüremezsin" sebebiyle başlayan tartışmadan kaynaklandığı iddia ediliyor.
Kars Güncel- Karsın Kağızman İlçesi Kuloğlu Köyü'nde 12 Mayıs Salı günü gerçekleşen olayda aynı aileye mensup S.G, F.G. ve A.G. isimli şahıslar silahlarla aralarında husumet bulunan Daştan ailesine saldırı düzenleyip olay yerinden ayrılmışlardı.

Köyde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri köy imamı olan Gökhan Daştan ve Ümit Daştan'ın ölümüne, İzzet Daştan'ın ise yaralanmasına sebep olan S.G, F.G. ve A.G. isimli firari şahısların yakalanması için arama çalışmalarını sürdürürken, olayla bağlantılı olduğu gerekçesi ile aynı aileye mensup H.G. ve O. G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki şahıs adli işlemlerin ardından çıkartıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kavganın Sebebi "Hayvanları Bu Yoldan Götüremezsiniz" Olduğu İddia Ediliyor
Kağızman ilçesi Kuloğlu köyünde ki olayın iki aile arasında yaklaşık 4-5 ay öncesinden "hayvanları buradan geçiremezsin" tartışmasının büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine firari zanlılarla aynı aileye mensup olan S.G.'nin ölümüyle sonuçlanmış. Bunun üzerine hayatını kaybeden S.G.'nin yakınları geçtiğimiz günlerde silahlarla Daştan ailesinin evine giderek kavganın tekrar çıktığı ve husumetin bu nedenle oluştuğu iddialar arasında.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.