KARS Haber Girişi : 19 Mayıs 2021 23:38

Kars'ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri

Kars'ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri
Kars'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kars'ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri

Kars Güncel- Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı ve tedbirlere uyularak kısıtlı katılım ile gerçekleştirilen törenlerin ilk adresi Hükümet Konağı önündeki tören alanı oldu.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Aslan burada yaptığı açıklamada; "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.  Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için candan, serden geçmiş/geçecek tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Gençlik Kanımızda Var
19 Mayıs etkinlikeri kapsamında Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan öncülüğünde kurum çalışanları ve gençlik merkezi üyeleri Kızılay Kan Merkezi şubesine gelerek kan bağışında bulundu.

Kars'ta 19:19'da İstiklal Marşı Coşkusu
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında etkinliklerin bir diğer adresi ise Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti oldu. Saatler 19:19'u gösterdiğinde tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Türk Bayrağı ve Atatürk pankartlarını açan gençler hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.