ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Eylül 2017 14:50

Kars Polisi 10 Günde 20 Aranan Suçluyu Yakaladı

Kars Polisi 10 Günde 20 Aranan Suçluyu Yakaladı
15- 22 Eylül 2017 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar sonuç verdi.
Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Çalışmalar neticesinde 20 şahıs yakalandı ve gerekli işlemler için Adli Mercilere sevk edildi. Bu şahıslardan 14 kişi tutuklandı, 6 kişi de Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı.
Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur." denildi.
///////////////////

Kars'ta Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı!

Kars İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gece 4'de 5 farklı eve giren hırsızlık zanlısını kıskıvrak yakaladı.

Kars'ta 21 Eylül 2017 günü saat: 04:00 sıralarında başlayan ve gün doğumuna kadar devam eden 5 farklı Müştekinin ikametlerinde pencere ve balkondan girilmek suretiyle Cinsel Saldırı-Evden Hırsızlık -Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Mala Zarar Verme olaylarının meydana geldiği tespit edildi.
Bunun üzerine, olayın hızla aydınlatılması için Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince çalışmalara başlandı. Yapılan çalışmalar neticesinde çok kısa bir sürede olayın şüphelisi olduğu tespit edilen ve daha önce hakkında aynı suçlardan işlem yapılan 1 erkek şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından 22 Eylül 2017 günü sevk edildiği adli makamlarca beş dosyadan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.