KARS Haber Girişi : 24 Eylül 2017 14:40

Sarıkamış Temiz İçme Suyuna Kavuşuyor

Sarıkamış Temiz İçme Suyuna Kavuşuyor
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yeni içme suyu şebekesi çalışmaları aralıksız sürüyor.
Kars Güncel-Daha önceden Yukarı Sarıkamış Köyü olan Şehitler Mahallesinde içme suyu şebeke hattı için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Yeni döşenen polietilen borulardan, arıtma tesisinden arıtılan kaliteli temiz su verilecek.Mahallede inceleme yapan Belediye Başkanı Göksal Toksoy,yaptığı açıklamada,Şehitler diyarı Sarıkamış'ın her geçen gün modern kent kimliği kazandığını belirterek,

Şehitler Mahallesine polietilen borularla yen'i içme suyu şebekesi döşediklerini söyledi.

Evlere kadar abone bağlantılarını yapıp,10 güne kadar Şehitler Mahallesine içme suyu arıtma tesisinden su vereceklerini ifade eden Toksoy,şunları kaydetti:

" Çeşme'lerden artık tertemiz billur gibi su akacak. Eski şebekenin tamamını iptal edeceğiz. Şehitler Mahallesindeki hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Şebeke yapımı sırasında yardımlarından ve sabırlarından dolayı şehitler Mahallesindeki hemşerilerime teşekkür ediyorum. İller Bankası Bölge Müdürlüğüne, Kontrol Mühendislerine, yüklenici firma ve çalışanlarına ve Belediyemiz personeline teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun." KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.