YAŞAM Haber Girişi : 08 Nisan 2021 11:48

Kars Otogarı'nda Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Otogarı'nda Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Kars şehirler arası otobüs terminali Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz'ün girişimiyle başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor.
Kars Otogarı'nda Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Güncel- Kars'ın en büyük sorunlarından birisi olan şehirler arası otobüs terminalinde başlatılan yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere.

Kayyum olarak Kars Belediye Başkanlığı görevine getirilen Vali Türker Öksüz, bu soruna duyarsız kalmayarak geçici olarak mevcut otogar binasında yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Kars'a yakışır yeni otogar binasının yapımı tamamlana kadar kullanılacak eski otogar binasında tadilat çalışmaları yapılarak eskisinden iyi bir hale getirilmesi sağlandı.

Belediye'den yapılan açıklamada; "Daha Yaşanabilir Bir Kars İçin Çalışıyoruz… Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatlarıyla; yeni otobüs terminalinin inşaatı bitirilip faaliyete başlayıncaya kadar, vatandaşlarımıza daha hijyenik ve nezih ortamda hizmet verebilmek amacıyla yıllardır bir çivi çakılmayan mevcut otogar binasında bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.