ASAYİŞ Haber Girişi : 03 Ağustos 2021 17:50

Kars Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe 2 Gözaltı

Kars Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe 2 Gözaltı
Kars'ta JASAT timleri vatandaşların çalınan 7 büyükbaş hayvanı bularak sahiplerine teslim etti. Olayda 2 kişi gözaltına alındı.
Kars Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe 2 Gözaltı

Kars Güncel- Yapılan açıklamada; "Kars İl Jandarma Komutanlığı, bölgesinde meydana gelen hayvan hırsızlarını tespit etmek, yakalamak ve bin bir emekle büyüttükleri hayvanlarını hırsızlara kaptıran hayvan sahiplerinin mağduriyetini gidermek için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerinden oluşan özel bir ekip kurarak çalışmalarına 7/24 aralıksız devam etmektedir.

Bu kapsamda; özellikle Ardahan il sınırı bölgesinde Arpaçay, Akyaka, Susuz ilçelerinde yapılan çalışmalar sonucunda 26.07.2021 tarihinde Ardahan Merkez Tunçoğlu Köyü’nden çalınan (7) adet büyükbaş hayvan, Arpaçay Carcı Köyü’nde bulunarak sahiplerine teslim edilmiş olup şüpheli (2) kişi gözaltına alınmıştır.  

Kars İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerimiz,hayvan hırsızlığı olaylarının aydınlatılması ve olabilecek olayların önlenmesi için çalışmalarına devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.