KARS Haber Girişi : 28 Mart 2021 11:24

Kars'ın Sanayisine 16 Milyon Liralık Yatırım

Kars'ın Sanayisine 16 Milyon Liralık Yatırım
Kars'ta sanayi bölgesinin yenilenmesi ve alt yapı çalışmaları için 16 milyon liralık bütçe 2021 yılı yatırım programına alındı.
Kars'ın Sanayisine 16 Milyon Liralık Yatırım

Kars Güncel- Vallikten yapılan açıklamadaİ " 2021 yatırım programına alınan 16 milyon TL bütçeli Kars OSB ve K.Sanayi Sitesi Altyapı Yenileme Projesi Kars'ımıza hayırlı olsun.

Destekleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz." denildi.

Sanayi Esnafına Ziyaret
Kars Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, 65. dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediler, esnafların belirttiği sorunların çözüleceğini müjdelediler. Daha sonra ise OSB’de faaliyet gösteren süt ürünleri işletmesini ziyaret ederek bilgi aldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.